sommarklänning

Blev nyss klar med en klänning som jag började sy på idag:) Jag har länge letat efter ett bra klänningsmönster men inte hittat något, å idag orkade jag inte leta mer! I ett nummer av "sömnads magasinet" hittade jag ett mönster som jag gjorde kjoldelen av, de andra delarna kokade jag ihop själv och pusslade lite. Tyckte de blev riktigt sött med rosetten bak i ryggen:) Jag hade egentligen inte tänkt det så från början, men jag hade ingen dragkedja hemma, så rosetten fick bli lösningen på de problemet;)

En klänning jag sytt med ett kjolmönster från sömnads magasinet blandat med mitt eget mönster.En klänning jag sytt med ett kjolmönster från sömnads magasinet blandat med mitt eget mönster.En klänning jag sytt med ett kjolmönster från sömnads magasinet blandat med mitt eget mönster.


Fot

För ungefär två veckor sen vart jag äntligen klar med en fot som jag jobbat med i några månader nu. Jag hade säkert kunnat gjort den färdig på 2-3 veckor ifall jag inte haft så mycket att göra i skolan och så. Men men, nu är den klar i alla fall och jag har kunnat lämna bort den dit den skulle. Mina kusiners mamma hade beställt den för att ha i sitt skyltfönster på jobbet.. jag hoppas att den blir bra där nu:) Den blev väl inte helt perfekt kan jag tycka på vissa ställen, skulle jag göra en till så skulle jag ändra några små detaljer, men jag kämpade så gott jag kunde och är ändå riktigt nöjd med resultatet.

En fot som jag gjort i sculpey till mina kusiners mor.. Detta var innan målningenEn fot som jag gjort i sculpey till mina kusiners mor.. Detta var innan målningen        En fot som jag gjort i sculpey till mina kusiners mor.. Så här blev den efter målningenEn fot som jag gjort i sculpey till mina kusiners mor.. Så här blev den efter målningen


Mina bakverk

Jag har ju glömt lägga upp bilder på mina bakverk som  jag gjorde till Mattias 30års fest! Men här kommer nu två stycken. Jag hade velat gjort det lite mer seriöst med tårtorna, men de va lite svårt när det var glasstårta..så jag får försöka göra nåt snyggare till brorsan när han tar studenten eller nåt kanske:)

De här muffinsarna gjorde jag till Mattias födelsedagsfest eftersom han kallades för påskkycklingen på BB;)          Jag gjorde bland annat den här tårtan till Mattias födelsedagsfest, även den i påsktema..


Sänglampa

Lampfoten är ett loppisfynd som jag målat om och piffat upp med en egensydd lampskärm.

Äntligen har jag fått lite tid över för pyssel här hemma igen! Jag har bland annat fixat iordning den här lampan till Mattias nattduksbord:) Lampfoten köpte jag på loppis och sen målade jag den vit och sydde till en egen lampskärm. Jag ska byta ut lampskärmen på min lampa också sen så dom ser likadana ut!

 


RSS 2.0