Cupcakes

Jag har fått en del skäll för att jag inte bloggat något på senaste...förlåt^^ Jag har inte haft någon motivation, varken till de eller till att ens skapa något i huvudtaget. Har vart skönt att bara sitta hemma och slappa ett tag när jag varit ledig. Men sen har jag jobbat en hel del också. Och mitt liv är ganska fullt med tankar och funderingar just nu, så det är inte mycket energi kvar efter det.. men jag lovar att jag ska skärpa mig!

Men här kommer iaf en bild på mina cupcakes jag gjorde till mitt födelsedagsfika:P Har tänkt varje dag att jag ska lägga upp den, men har lixom aldrig kommit till kritan att göra de. Men men, här är den i alla fall! själva muffinsen är gjord efter ett recept på amerikanska muffins som jag lade till hallon i. Sen skulle det ha varit chokladfromage åvanpå, men jag hade råkat köpt mousse i stället, så de blev inte som jag hade tänkt mig. Därför blev det citronfromage i stället (de hade ingen annan fromage på mataffären!). Detta kom jag ju så klart på precis innan gästerna skulle komma, så därför blev de lite panik. Hallon och choklad hade nog vart en bättre kombination enligt mig, men hallon och citron funkade rätt bra de också:) Sen hade jag gjort iordning en marshmallowsfondate som jag bara kavlade ut och la över. jag färgade även en bit med rosa pastafärg och skärde ut små blommor som jag lade på toppen.

Halloncupcakes med citronfromage och egengjord marshmallowsfondate:) dessa gjorde jag i stället för tårta till mitt födelsedagsfika

RSS 2.0