Grönt är skönt


Nu har vi äntligen fått lite ny färg i köket:) Efter att all julinredning försvunnit såg det så tråkigt ut och alla blommor vi haft i fönstrena hade dött...hehe. Varken jag eller Mattias är så bra på blommor, antingen får de för mycket eller för litet vatten...kände att om vi fortsätter så får vi köpa hur många nya blommor som helst...så vi bestämde oss för att shoppa loss på några platsblommor i stället! Blir dock superglad över födelsedagsblommor och sånt, men jag tänker inte köpa några fler riktiga själv! ;) Men nu har vi i alla fall en orkidé som alltid kommer ha vita fina blommor^_^ Jag har bara sytt klart två kuddar till stolarna, men det får vara så ett tag tills jag får mer tid till att sitta vid symaskinen. Som du märker har jag även ändrat om här på bloggen.. är inte riktigt nöjd än, men jag får fixa mer med den sen någon dag!




Nya färger i köket:)      Nya färger i köket:)     Nya färger i köket:)


Nya färger i köket:)              Lite nya färger i köket:)


Inredning

Har precis gjort om i köket lite och håller nu på att sy några matchande kuddar. Ska lägga upp en bild på köket när kuddarna är färdiga sen:)
Jag har många saker jag vill göra men känner inte att tiden räcker till riktigt. Får se när jag börjar på nästa grej, har lite andra saker som måste bli klara först, plus att de nya kurserna börjar på tisdag...


Myströja med öron

Har länge funderat på vad jag ska göra med tyget jag fått av mamma.. Men när Elin visade sin tröja som Stefan beställt från melba.se, så visste jag direkt vad jag skulle göra! En myströja såklart:) Öronen passar inte vid alla tillfällen precis, men söta ändå:) Får se om vi klär ut oss till björnar nästa halloween;) Nu får den funka som en mysig hemmatröja!

RSS 2.0