Halloweendräkter

Jag och Elin bestämde oss för att sy våra egna dräkter till halloweenfesten. Jag har tänkt vara en lite "modernare" häxa så sydde mig en huva och gjorde ett pentagram-halsband med ståltråd. Elin har tänkt vara dorothy i trollkarlen från oz, så till henne har vi sytt en blårutig klänning och färgat om en gosedjurshund för att få den lite mer lik Toto. Känns roligare när man gjort sakerna själv:) Ska lägga ut bilder på när vi har dräkterna på oss sen också!
En Dorothy-klänning som jag hjälpte Elin att sy.En Huva jag sytt för att klä ut mig till häxa på halloween.Ett halsband jag gjort med ståltråd. Inte så värst snygg, men får duga till halloween:)Elin och jag färgade om hennes gosedjur för att den skulle bli lite mörkare. Syns inte så bra på bilden, men den är iaf lite mörkare än innan.

Virkning

Lite halloweenpyssel:)

Lånade ju böcker från biblioteket för ett tag sen. Försökte lära mig att sticka, men upptäckte att virkningen va mycket lättare och roligare, så jag har ägnat en hel del tid till virkning senaste tiden. Tyvärr har de vart mycket i skolan också, så har inte hunnit dokumentera allt. Men nu har jag iaf fått en stund övers:) Mitt första verk blev en cupcake som jag blev ganska nöjd med. Men övning ger färdighet så jag ska försöka mig på en snyggare å mer avancerad sen nångång;) de blev ganska många misslyckade verk också, men dom lägger jag inte upp:P Här är några av de lyckade sakerna jag gjort hittills.

En hallo kitty som jag vikat inför halloween:)En söt liten pumpa som jag virkat:)En söt liten cupcake som jag virkat:)En liten blomma som jag virkat:)


Höstmys

Pumpor till halloween är ju ett måste:)


Jag följde med Jenaette ut till hälla i fredags, passade på att köpa lite höstpynt. De blev två pumpor, doftande torkade blad, blommor å annat grejs och massa värmeljus:) Lade ner doftblandningen och pumporna i fruktskålen som vi aldrig lyckas ha någon frukt i..tyckte de blev lite mysigt sådär:) Gjorde även om på ljusfatet på bordet i köket.. Sprang runt i lägenheten hela kvällen å städade å fixade...kände mig riktigt duktig;) va en del å ta igen efter den här veckan, har vart slappt nu med allt sånt när vi pluggat till tentan som galningar.

så mysigt med tända ljus nu när de börjat bli riktigt kallt å mörkt ute:)


RSS 2.0