Mystomte

En stor och mysig tomte som jag sytt med lite filttyg och fuskpäls


Nu börjar de bli dags för julpyssel! Jag unnade mig lite extra pysseltid förra helgen efter ha fått besked om att jag klarat tentan! Så jag sydde mig den här tomten som jag funderat över länge. Liknande fanns på Åsby förra julen. Ville så gärna ha en sån men dom tog slut och i år har dom inte tänkt sälja några:( Tyckte de va så gulligt med sand i rumpan å lurvigt skägg å allt..så stor, mjuk å mysig..men nu har jag sytt mig min alldeles egna mystomte! :)


Halloween

Jag utklädd till häxa på halloween med halsband och huva som jag gjort själv...Elin som Dorothy på halloween i en klänning som hon och jag sytt tillsammans:)


Såhär såg det ut med kläderna på halloween. Lyckades inte få så många bra bilder på oss, men lite av kläderna åså syns i alla fall:) Helgen efter sydde vi även krambjörnskläder som Elin skulle ha på nästa halloweenfest, som blev såhär; 


En snabbsydd önskenalledräkt;) Hade inte så mycket tid på oss, så Elin och jag gjorde de så enkelt som möjligt. Men såhär kunde hon tillslut gå på nästa halloweenfest, riktigt söt:)


RSS 2.0