Sadelöverdrag

 Jag har sytt mig ett varmt och mysigt överdrag till min cykelsadel, perfekt nu i vinterkylan! :)

Ett överdrag till cykelsadeln som jag sytt av fuskpäls från panduro!


Virkade julklappar



En nalle jag virkat i julklapp till min mamma:) Mönstret till nallen är från Mia Bengtssons bok En sköldpadda jag virkat i julklapp till lillasyster utifrån ett mönster ur Mia Bengtssons bok

Nu kan jag äntligen lägga ut bilder på julklapparna jag gjorde innan jul:) Mina fingrar å händer värkte efter att ha kämpat med alla klapparna. Virkade en prinsesstårta till mormor (som jag glömde ta kort på), en vit ängelbjörn till mamma, en sköldpadda till lillasyster och en kanin till Mattias.

En kanin jag virkat till Mattias i julklapp utifrån Mia Bengtssons bok En kanin jag virkat till Mattias i julklapp utifrån Mia Bengtssons bok En kanin jag virkat till Mattias i julklapp utifrån Mia Bengtssons bok En kanin jag virkat till Mattias i julklapp utifrån Mia Bengtssons bok

Jag sydde även den här lilla tomten till min kusin i julklapp:) En miniatyr av den stora tomten jag har i soffan...

En liten tomte jag sydde i filttyg med ärtor i rumpan till min kusin i julklapp...


Julkort

Julkort som jag pysslat ihop..       Julkort jag pysslat ihop...

Här är två av julkorten jag gjort:) Hade lurvigt tyg kvar från när jag gjorde åsbytomten, så använde småbitarna till att göra några mysiga tomtar på korten.
God jul å gott nytt år!


Paljetter

Jag klippte av en bit från min gamla paljettklänning förra helgen. Har aldrig använt den för att den vart så extremt glittrig från halsen ner till fötterna typ..inte så snyggt. Men nu blev det en lite kortare klänning som jag tänkt göra om mer sen. Men iaf, den snutten som jag klippte bort gjorde jag en partyväska av:) Sen räcker det till ett skärp eller nåt också, har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra mer, men får väl se vad jag hittar på:) Såhär blev iaf väskan. Hade velat ha en kedja till band, men hittade ingen billig å i rätt längd på stan, så tog ett svart paljettband som jag hitta i en låda hemma. Men får väl byta ut den nångång ifall jag hittar nåt bra, de här får duga sålänge:)

En väska jag sytt av paljett-tyg från en gammal klänning En väska jag sytt av paljett-tyg från en gammal klänning


RSS 2.0