Leggings

Jag råkade göra hål i mina leggings en dag när jag var lite stressad och försökte mig då på att experimentera lite med dom. Hittade lite skinntyg hemma som jag sydde på och vipps så va hålet borta och leggingsen har nu fått ett litet lyft:)

Ett par gamla leggings som jag sytt fast två läderlappar på:)


Sommarväska

Ritade upp ett eget mönster till en weekendbag förra helgen. Tänkte jag skulle försöka lägga upp det här på bloggen sen, men får väl se när de blir av! Väskan blev iaf såhär:) Tänkte att den skulle få lite marinkänsla med blårandigt och så är det meningen att den ska rymma massor med saker till sommaren. Tyvärr blev jag lite missnöjd över måtten, men jag får ändra dom i mönstret sen och så får jag försöka mig på att sy en till någon dag. Men den är snygg om man inte proppar den helt full och låter kanterna få dras upp lite extra med axelremmen.

.En weekendbag som jag sytt efter eget mönsterEn weekendbag jag sytt efter eget mönsterEn weekendbag jag sytt efter eget mönsterEn weekendbag jag sytt efter eget mönster


Klänningen


Nu är jag äntligen klar!:) Men de blev ett linne och en kjol i stället för en hel klänning, jag tyckte inte de såg så bra ut med en söm mitt på magen när tyget var mönstrat. Såå, jag sydde delarna var för sig och nu har jag en kjol, ett linne OCH en klänning:) Blev nämligen perfekt att ha kjolen över linnet med ett skärp över.
  Ett linne jag sytt utifrån ett burda-mönster av ett tyg som jag hittade på rea, bara 20kr metern! ;) Skulle ha blivit en klänning, men jag gjorde delarna för sig!
En kjol jag sytt utifrån ett burda-mönster av ett tyg som jag hittade på rea, bara 20kr metern! ;) Skulle ha blivit en klänning, men jag gjorde delarna för sig!


Klänning


                                                                                              
Burda-mönster

Jag var till göteborg i helgen och hälsade på min mor:) Vi åkte bland annat till en tygaffär där hon köpte mönster till en klänning som jag tänkt sy. Följde med henne till jobbet i måndags och klippte ut tyget efter mönstret, fick bitarna kantade åt mig också då dom har så bra maskiner där;) Dock får jag fortsätta och göra klart den här hemma. Förhoppningsvis får jag tid till de idag när jag gjort klart detta inlägg!


RSS 2.0